вторник, 5 юли 2011 г.

Full Tilt ( Измамници или измамени)

Full Tilt е една онлайн зала за покер, която на времето стартира с голямата кошница. Залата привлече в редиците си едни от най-големите имена в покера като на първо място Фил Айви ( смятан за най-добрия покер играч което е малко пресилено според мен). Тази компания се развиваше много добре, имаха чудесен софтуер много реклама, добра структура на турнири иновациони решения като Rush Poker и други. Дойде обаче така наречения черен петък за онлай покера изведнъж излезе, че всички компани ( по големите ) са правили леки измами зада могат при тях да играят играчи от САЩ, което беше придружено с блокиране на сметки, активи разследвания и ареста. И това даде проблемите за залата Full tilt . За разлика от другите зали явно Full Tilt този петък беше кастрофален дали поради лош мениджъмнт дали поради прекалено подценяване на нещата изведнъж залалта се оказа, че почти всичките и активи са замразени и не е могла да скъта нещо от така наречените черни сметки за разлика от другите. Залата започна бързо да рекламира и да се опитва да вдигне обротите в играта зада може да събере пари зада изплати дълговете си към американските играчи, но виждайки ситуацията почнаха и леко да шмекеруват- да обвиняват играчи в измама без да могат да докажат това, да отказват тегления, а дори и след това да блокират сметките на дадените играчи защото аджаба са поиска ли да си изтеглят парите. Самата зала започна да играе по тънката червена линия на банкрута. Не може зала която е обвинена в измама от правосъдното министерство на САЩ да твърди, че 13% от играчите са и измамници и дори си позволява да конфискува средствата им. Нито едно частно дружество няма право да пртави това според законите на държавите.Няма дърважа в която фирма да ивземва функциите и, но Full Tilt си го позволяват и то постоянно. Това доведе залата да и постоянните други проблеми и дълговете до отнемането на лиценза и временто и затваряне. Какво биха каза ли хората дали собствениците и са притиснати да я продадът или лошото управление на залата. За мен е ясно второто много нескопусаното управление на чичо Рей доведе залалта до това нещо
 да не говорим за псевдо професионалиста Хауърд Ледерер "Пофесора" дори най-нагло си мълчи. Ако небеше един от съоснователите на залалта едвали този човек щеше да е  част опт който и да е професионален отбор. Да не говорим като гледах в едно предаване "Покер по тъмно" как всички други професионалисти го подиграваха. Даже си спомням как беше чип лидер с доста приличен стак и за 30 минути го  нулираха и отсраниха. Плащаше като риба на странни карти. Едно се знае, че игрите им спряха контролните органи ги притиснаха заради нечеснто си поведение спрямо играчите. Имаха толкова оплаквания след черния петък хора опитващи се да си дръпнат парите бяха блокирани обвинявани в измама и средствата им конфискувани защо имаха нужда от средства и неможеха да си позволят да дават такива произволно спираха тегленията към електроните портфейли за което го и отнесоха от moneybrokers. Суматии нови играчи които те първа започваха развитие и имаха таланта и умението бяха блокирани и изгонвани и набедени за измамници защото тези играчи не влага средства а те печелеха, а такива играчи на залата не им трябваха те искаха риби зада набъбне оборота на залата следователно и рейка който прибираха те. Как е една зала може да каже че си измамник като самата тя е обвинена официално за измамник.
Всеки един играч от тук натъка трябва да се замисли кой е измамникът. Аз съм може би един от малкото хора които се радват, че затвориха залата най-накрая спряха измамите на някои хора които живеят на гърба на другите дано сега правосъдното министерство им конфискува всичко имоти пари и да послужат за пример на останалите. И мисля, че лицензиите за онлай хазарт трябва да са строго контролирани не всяко островче или всяка държава коет си поиска да дава лиценз за онлай покер това мисля че трябва да се контролира и то мащабно да има 2-3 лицензионни органа в целия свят зада няма и предпоставка за корупция защото това са нашите пари парите на на вашите граждани не на гражданите на островни държави дето мислят само за пари. Трябва много по сериозен поглед над нещата все пак говорим за пари и хазарт. Такива измамници като Full Tilt и техните шефове трябва да бъдат осъдени и затворени в затвор, а професионалните им играчи наказани с изключване от покера за период не по малък от 5 години това да им покаже, че те не са вземат парите, но са и лицето на залата връзката между играчите и залата. Помислете си всички на това на кого си доверявате парите и къде играете и не си ли играят с вас и ви лъжат и ви прибират парите. Няма независим контролен орган докато той е частно дружество те служат в интерес на този който плаща. Помислете добре това е от мене за сега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар